воскресенье, 19 октября 2008 г.

bikini hurley swimsuit




Het binnenvaartschip dat maandagochtend zonk op de Oude Maas na een aanvaring met het schip van een dronken Russische kapitein, is zondag geborgen. Dat laat Rijkswaterstaat weten.



De berging werd een uur uitgesteld omdat het water in de rivier te snel stroomde. Het schip is tussen 09.30 en 10.00 uur opgetakeld. De politie inspecteert het wrak om het onderzoek naar het ongeval te voltooien. Daarna gaat het op een ponton naar een vestiging van Rijkswaterstaat in Dordrecht. "De schade is aanzienlijk. De verzekering moet nagaan of het schip total loss is of niet", zegt een woordvoerder.



De lading van het schip, achthonderd ton ijzererts, werd de afgelopen dagen al uit het schip getakeld. Het vaartuig zonk maandag rond 04.00 uur. De veroorzaker van het ongeluk bij Barendrecht is volgens de politie de kapitein van het Russische schip, die te diep in het glaasje had gekeken. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. De opvarenden van het zinkende binnenvaartschip werden door de bemanning van de Russische boot aan boord genomen.



authority to declare war, bikini hurley swimsuit, bikini hustler pinstripe, bikini hut, bikini hut virginia beach.



Комментариев нет: